Millioneuroman.eu

Gratis på nett

Det gode med nettet er at mye av det som er aller best der også er helt gratis. I alle fall er det gratis for den som bruker nettsiden – veldige ofte er det reklame eller andre ting på nettsiden som noen har betalt for å få ha der. På den måten kan det faktisk være at noen av de tingene du gjør gratis på nettet kan være med på å gi andre mennesker penger. Det er definitivt en vinn-vinn-situasjon. Men da dukker jo spørsmålet opp: Hvorfor gjør ikke du noe på Internett som du kan tjene penger på å tilby gratis?

964508-woman-hand-on-a-mouse

Blogg – et nyttig medium for gratis kommunikasjon

Et berømt eksempel på ting som er gratis, men som eieren fortsatt kan tjene penger på, er å skrive en blogg. Når du leser om noe du er interessert i på en blogg så er det nemlig veldig ofte mange flere som også gjør dette. Derfor blir det attraktivt for bedrifter som tilbyr noe i samme gate som det bloggen er dedikert til å reklamere på den.

Få gratis, gjør det om til penger

Å ta imot noe gratis for å kunne forvandle det til penger selv er også mulig å gjøre på nett, noe for eksempel tilbud om gratisspinn viser. Man kan faktisk bli gitt spinn på spilleautomater helt gratis, og man får da penger utbetalt for eventuelle gevinster som kommer ut av disse spinnene Dette er selvsagt også en form for reklame fra kasinoet som tilbyr dem, men det koster deg tross alt ingen verdens ting å ta dem imot.

Videreformidling ofte like viktig som direkte kontakt

Noen ganger er det ikke nettsiden i seg selv som er vesentlig for den som går inn der, men hvor den kan henvise deg videre. Hvis en nettside lever av å henvise folk videre er det selvsagt gode reklamemuligheter, for bedrifter vil selvsagt stå i kø for å bli henvist til. Derfor kan du tjene penger på å gi gode lenker og ledetråder på nett. Les mer om affiliate markedsføring her.