Millioneuroman.eu

Tjen penger på ebay

Hvis du klikker deg inn på ebay, vil du oppdage at alt mellom himmel og jord kan selges på nettet. Du tenker kanskje at ingen har bruk for en gammel nøkkelring som ligger og slenger, men faktisk finnes det samlere over hele verden som vil ha stor interesse for akkurat den nøkkelringen. Det som du tenker er bare skrot og skrap, kan være det noen andre har lett etter i årevis.

Det betyr at ebay gir muligheter for å tjene noen kroner på ting du har rundt omkring i huset, på hytta, i garasjen eller båten. Gamle bøker og aviser, et maleri som du ikke liker, et gammelt fotoapparat eller fiskeutstyr – alt kan være en inntektskilde på ebay, og hele verden er kundegruppen.

Du kan ikke regne med å få de helt store summene for småting, men noen ganger kan man være heldig. Kanskje kan et maleri av en glemt eller bortgjemt kunstner være verdt mye mer enn du tror, eller boken du leste ut for hundre år siden er en manglende del av en samling for en person på den andre siden av kloden. Klikk deg inn på ebay.com og ta en titt på kategoriene, så vil du se at mulighetene kanskje er større enn du trodde.