Millioneuroman.eu

Tjen penger på YouTube

Med mer enn 4 milliarder daglige seere og mer enn 800 millioner unike brukere per måned, er YouTube et marked som man ikke bør overse hvis man vil tjene noen kroner. Mulighetene for å bruke YouTube som en inntjeningskanal er flere, og først og fremst gjelder dette annonseinntekter.

For det første handler det om å publisere noe som trekker seere. Unike videoer som er interessante for mange, vil alltid få mange visninger. Det første du gjør, er å opprette en bruker og lage filmer som du tenker kan gi mange treff. Husk at du ikke skal dele filmer med opphavsrett. Deretter sørger du for at folk blir gjort oppmerksomme på filmene dine, for eksempel ved å legge lenker inne på sosiale medier.

Du bør også sørge for at personer som vil se videoene dine, abonnerer på dem. Da har du snart en fast seerskare. Når du har nådd et visst volum, søker du om å bli Adsense-partner hos Google. Hvis du får avslag første gang, prøver du igjen senere. Når du har blitt partner, kan du begynne å tjene penger på annonser som du legger ut ved siden av videoene dine. Jo flere seere, desto mer inntekter og jo flere interessante annonsepartnere.