Millioneuroman.eu

Tjen penger på spørreundersøkelser

Det er overraskende enkelt å tjene penger på internett. I dag kan man til og med tjene penger på å gjennomføre spørreundersøkelser.

Undersøkelser er en effektivt metode for å tjene penger på nett. Her kan få gavekort, poeng eller penger på konto.

Flere leverandører

Det er mange aktører som tilbyr gode vilkår for å gjennomføre spørreundersøkelser på internett. En av disse er TNS Gallup som har et eget forbrukerpanel. Medlemmer blir belønnet med poeng hver gang de svarer på spørsmål. Disse poengene kan byttes mot gavekort fra eksklusive butikker. Et annet alternativ er Yougov-panelet som tilbyr gunstige belønningsordninger. Her kan man både få gavekort og delta i konkurranser. Om man vinner i lotteriet kan man ende opp med en gratis bil. Det er med andre ord mye å tjene på å delta i disse undersøkelsene. Det finnes et enormt antall leverandører på nett som gir svært varierte muligheter.

Alternativ til andre strategier

Det finnes mange strategier for å tjene penger på internett. Noen satser på slots mens andre har egen blogg. Det fine med spørreundersøkelser er at man kan differensiere satsningen og få en grei ekstrainntekt. Det er ofte stor risiko forbundet med å satse alt på et kort, og derfor kan det være lurt å ha flere baller i luften.

Det finnes mange typer belønning når man er med i forbrukerpaneler. Det kan derfor være lurt å gjøre en vurdering av hvilke leverandører som har de beste vilkårene for deg. Dette avhenger ofte av flere faktorer som antall tilgjengelige undersøkelser, betaling for hvert oppdrag og betalingsform. Om man får på plass de riktige avtalene så er sjansen god for at man kan få en grei inntjening på spørreundersøkelsene. Det er svært lett å komme i gang og det eneste man trenger å gjøre er å registrere seg.