Millioneuroman.eu

Hvordan blir man rik?

Det handler virkelig om penger om man titter på verden i dag. Kanskje man ikke vil tilbringe livet sitt bak en kontorstol mens millionene samler seg på kontoen, men man hadde blitt inderlig glad for en million eller to i gave!

business millionaire

De færreste menneske er villige til å løfte stor mer enn en finger for å bli rik. Man kan drømme og man kan prøve i det små, men det er ikke nok. For å bli rik må man sette seg mål. Ha rikdom i hovedfokus, i hvert fall for en lengre periode. Det er så altfor mange som har sløst bort formuer på å ha det moro når de i stedet kunne investert pengene og sett dem firedoble seg. For å bli rik må man ha fokus. Man må se en klarhet i det hele. Se millionen foran seg og vite at den vil bli virkelig om man prøver hardt nok.

En rik man ble spurt om hva som var vanskeligst på veien til å bli rik. Svaret hans var ”den første millionen”. Har man først fått skrapt sammen den første lille formuen, skal det kun en bra forvaltning til før man er skikkelig rik. Man kan håpe på flaksen, men den hopper ikke i hatten på alle. Sett av et visst antall år i livet og se en realistisk sum foran deg. Sett deg ned og skriv opp mulighetene du har for å oppnå den summen. Gode ideer vil automatisk begynne å klyve inn i hodet på deg, spørsmålet er om du går for dem eller velger å slappe av i stedet.